Vragen of telefonische bestellen? Bel ons op: 053-4612879
0
Winkelwagen
€ 0,00

Gekleurde trouwparaplu’s

Het Nederlandse weer blijft onvoorspelbaar, zo ook op uw bruiloft. Natuurlijk wilt u niet dat een beetje regentijden uw huwelijk het plezier onderdrukt. Maar om iedereen nou met verschillende paraplu’s te laten lopen of dat uw bruidsparaplu niet bij uw outfit aansluit is toch zonde. Daarom hebben wij van plushop/bruidsparaplu.nl een ruim assortiment paraplu’s voor uw trouwerij en hebben wij de trouwparaplu die u mooi vindt. Dit zodat wanneer u trouwt, de paraplu als prachtige accessoire er bij past.

Verschillende modellen bruidsparaplu’s

In ons assortiment hebben wij vele verschillende modellen huwelijksparaplu’s, zowel als in vorm als in uitstraling. Zo hebben wij hartvormige paraplu’s, om de romantiek extra te benadrukken, maar ook vierkante paraplu’s voor als u meer van een strak design houdt. Klassieke bruidsparaplu’s hebben wij ook in verschillende soorten en maten.

Verschillende kleuren trouwparaplu’s

Wij hebben bijna elke denkbare kleur die u zoekt. Prachtige witte paraplu’s tot felroze paraplu’s. Zoekt u net een specifieke kleur bijvoorbeeld parelwit of hemelsblauw wij hebben het. 

Trouwparaplu bedrukken

U kunt de bruidsparaplu’s bij ons ook bedrukken zodat u de paraplu’s extra speciaal maakt voor uw grote dag, maar ook als prachtig aandenken. Zet er uw naam en de naam van uw aanstaande op of kies voor een andere bedrukking. Alles is mogelijk.Gekleurde bruidsparaplu's


Wij leveren snel en zonder gezeur uit eigen voorraad. We hebben voor iedere sfeer en uitstraling een ideale paraplu. Op deze pagina hebben we een selectie gemaakt van de meest gebruikte kleuren voor bruiloften.

Gekleurde foto's op een strandbruiloft

Op zoek naar een andere kleur?


Kijk op onze overkoepelende shop plushop.nl:

Blauw
Geel
Groen
Oranje
Paars
Rood
Roze
Wit
Zwart


Over Bruidsparaplu.nl

Bruidsparaplu.nl is onderdeel van Plushop.nl: De grootste paraplu webshop van Nederland. Met deze gespecialiseerde bruidsparaplu winkel tonen wij het romantische deel van ons assortiment. Bij ons kunt u terecht voor uw trouwparaplu in allerlei vormen, maten en stijlen. Naast onze collecte trouwparaplu's nodigen wij u ook uit om onze speciale actiesites op het gebied van doorzichtige paraplu's en kinderparaplu te bekijken. Tevens kunnen wij paraplu's per doos tegen scherpe voorwaarden leveren via onze groothandelssite Plugroothandel.nl.

Bezorging

Bezorging in Nederland en België

Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95

Vanaf €25,- gratis bezorging

Contact

Telefoonnummer: 053 4612879
E-mail: info@plushop.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop