Vragen of telefonische bestellen? Bel ons op: 053-4612879
0
Winkelwagen
€ 0,00

Offwhite en crèmekleurige paraplu’s

Ondanks dat veel vrouwen trouwen in het wit, hoeft het niet altijd stralend wit te zijn. U kunt ook kiezen voor gebroken wit, offwhite of een andere crèmekleur. Wij bij Bruidsparaplu.nl willen dat u de juiste kleur bruidsparaplu hebt. Zodat alles perfect is op uw trouwerij. Bij ons heeft u een ruime keuze uit trouwparaplu’s.  Weergave:
 


Bezig met laden...
Hart paraplu gebroken wit
Gebroken wit hartparaplu.
17,95 incl. btw

Gebroken wit-, Crèmekleurige en off white bruidsparaplu's


Op deze pagina presenteren wij u onze ruime keuze in paraplu's met verschillende wit en creme tinten. Denk aan kleuren zoals:
  • Gebroken wit
  • Creme
  • Off white


Bestel je bruidsparaplu nu online bij de specialist


Bruidsparaplu.nl is gespecialiseerd in paraplu's voor de bruiloft. Wij maken onderdeel uit van Plushop.nl de grootste webwinkel in paraplu's van de Benelux. Nagenoeg alle paraplu's zijn uit voorraad leverbaar.


Over Bruidsparaplu.nl

Bruidsparaplu.nl is onderdeel van Plushop.nl: De grootste paraplu webshop van Nederland. Met deze gespecialiseerde bruidsparaplu winkel tonen wij het romantische deel van ons assortiment. Bij ons kunt u terecht voor uw trouwparaplu in allerlei vormen, maten en stijlen. Naast onze collecte trouwparaplu's nodigen wij u ook uit om onze speciale actiesites op het gebied van doorzichtige paraplu's en kinderparaplu te bekijken. Tevens kunnen wij paraplu's per doos tegen scherpe voorwaarden leveren via onze groothandelssite Plugroothandel.nl.

Bezorging

Bezorging in Nederland en België

Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95

Vanaf €25,- gratis bezorging

Contact

Telefoonnummer: 053 4612879
E-mail: info@plushop.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop