Vragen of telefonische bestellen? Bel ons op: 053-4612879
0
Winkelwagen
€ 0,00

Retourneren

Het recht om van een aankoop af te zien is 14 kalenderdagen. Deze termijn gaat in nadat u de producten ontvangen hebt. Bij meerdere producten uit een enkele bestelling gaat de termijn pas in na levering van het laatste product.

Op bedrukte paraplu's geldt het herroepingsrecht niet. Deze kunnen dan ook niet geretourneerd worden. Mocht er echter iets mis zijn met de bedrukte paraplu, neem dan contact met ons op.

Binnen 14 dagen na ontbinding zal Bruidsparaplu.nl alle bedragen, inclusief eventuele oorspronkelijke verzendkosten (€4,95NL €5,95BE),  maar niet de kosten voor de express verzending, terugbetalen.

Let op! De kosten voor het retourneren zijn voor u. 

Producten die u wilt retourneren moeten ongebruikt en in originele staat zijn.
Indien kapotte of gebruikte producten geretourneerd worden wordt u de schade hiervan in rekening gebracht. 

Wilt u een product retourneren?

U kunt  het product terug sturen naar onderstaand adres binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling. Vermeld hierbij de volgende gegevens: uw ordernummer, welke producten u wilt retourneren en waarom, NAW- gegevens van de persoon door wie de bestelling geplaatst is, en uw rekeningnummer.

Bruidsparaplu.nl
Spoorbaanstraat 27a
7532 AH Enschede

Zodra de retour hier ontvangen en verwerkt is krijgt u hiervan bericht.
Zonder volledige en correcte gegevens zal de retour niet afgehandeld kunnen worden.

Wilt u een product ruilen?

Volg dan de stappen bij het retourproces en plaats een nieuwe bestelling voor het gewenste product. Gaat het om de gehele bestelling? Dan krijgt u ook de oorspronkelijke gemaakte verzendkosten teruggestort wanneer wij uw retour verwerken. Wanneer het om een gedeelte van de bestelling gaat krijgt u alleen het bedrag teruggestort van het betreffende product (dus niet de oorspronkelijke verzendkosten). Als u onder de €25 bestelt dan betaalt u dus ook voor uw nieuwe bestelling verzendkosten.

Over Bruidsparaplu.nl

Bruidsparaplu.nl is onderdeel van Plushop.nl: De grootste paraplu webshop van Nederland. Met deze gespecialiseerde bruidsparaplu winkel tonen wij het romantische deel van ons assortiment. Bij ons kunt u terecht voor uw trouwparaplu in allerlei vormen, maten en stijlen. Naast onze collecte trouwparaplu's nodigen wij u ook uit om onze speciale actiesites op het gebied van doorzichtige paraplu's en kinderparaplu te bekijken. Tevens kunnen wij paraplu's per doos tegen scherpe voorwaarden leveren via onze groothandelssite Plugroothandel.nl.

Bezorging

Bezorging in Nederland en België

Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95

Vanaf €25,- gratis bezorging

Contact

Telefoonnummer: 053 4612879
E-mail: info@plushop.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop